Gnistbearbetning

Gnistbearbetning

Marknadsledande på kvalitetsprodukter för gnistbearbetning

Svenska Tanso AB är en av Europas ledande leverantörer av kvalitetsprodukter för gnistbearbetning.
Vi har sedan starten 1981 ständigt utvecklat, förbättrat och utökat vårt produktsortiment och vår expertis inom området. Vi har ett heltäckande program för all typ av gnistbearbetning och är marknadsledande inom området.

Tack vare ett mycket nära samarbete med våra kunder och våra noggrant utvalda leverantörer har vi ett av marknadens starkaste produktsortiment, ett sortiment som uppfyller och ofta överträffar våra kunders högt ställda krav och förväntningar på oss som leverantör och samarbetspartner.

I vår egen ”state-of-the-art” bearbetningsverkstad har vi möjlighet att snabbt och punktligt leverera enkla såväl som komplexa detaljer helt enligt dina unika behov eller krav.

Vi är en riktig one-stop-shop!

Bland våra noggrant utvalda leverantörer finner Ni flera världsledande tillverkare av beprövade högkvalitativa produkter för gnistbearbetning, däribland.

Buchem Chemie + Technik GmbH & Co. KG

GFMS – System 3R International AB

MANN+HUMMEL GmbH

oelheld GmbH

Thermocompact SA

Toyo Tanso Co., Ltd.

Bland våra kunder finns även där flera världsledande företag inom sina respektive områden, kunder som litar på oss som deras utvalda leverantör och tekniskt kompetenta partner för en problemfri produktion.

Gnistbearbetning delas normalt in i tre huvudgrupper, trådgnistning, sänkgnistning och hålgnistning. Gemensamt för dem är att man på elektrisk väg med hjälp av gnistor avverkar material i ett elektriskt ledande material, oavsett hårdhet.

Läs mer om våra produkter och tjänster på respektive sida.