Gnistbearbetning

Gnistbearbetning

Marknadsledande på kvalitetsprodukter för gnistbearbetning

Svenska Tanso AB är en av Europas ledande leverantörer av kvalitetsprodukter för gnistbearbetning.
Vi har sedan starten 1981 ständigt utvecklat, förbättrat och utökat vårt produktsortiment och vår expertis inom området. Vi har ett heltäckande program för all typ av gnistbearbetning och är marknadsledande inom området.

Tack vare ett mycket nära samarbete med våra kunder och våra noggrant utvalda leverantörer har vi ett av marknadens starkaste produktsortiment, ett sortiment som uppfyller och ofta överträffar våra kunders högt ställda krav och förväntningar på oss som leverantör och samarbetspartner.

I vår egen ”state-of-the-art” bearbetningsverkstad har vi möjlighet att snabbt och punktligt leverera enkla såväl som komplexa detaljer helt enligt dina unika behov eller krav.

Vi är en riktig one-stop-shop!

Bland våra noggrant utvalda leverantörer finner Ni flera världsledande tillverkare av beprövade högkvalitativa produkter för gnistbearbetning, däribland.


Buchem Chemie + Technik GmbH & Co. KG

Familjeägt företag dedikerade åt att tillverka funktionella kemikalier avsedda för användning inom verktygsindustrin.

GFMS – System 3R International AB

System 3R, ett företag som är fast beslutna i att producera produkter och lösningar av högsta kvalitet i noggrannhet, flexibilitet och produktivitet.

oelheld GmbH

Utvecklar slipvätskor, skärvätskor och vattenlösliga smörjmedel för många olika tillämpningar, inklusive EDM.

Thermocompact SA

Världsledande tillverkare av gnisttråd.

Toyo Tanso Co., Ltd.

Världens största tillverkare av isostatpressad grafit.


Bland våra kunder finns även där flera världsledande företag inom sina respektive områden, kunder som litar på oss som deras utvalda leverantör och tekniskt kompetenta partner för en problemfri produktion.

Gnistbearbetning delas normalt in i tre huvudgrupper, trådgnistning, sänkgnistning och hålgnistning. Gemensamt för dem är att man på elektrisk väg med hjälp av gnistor avverkar material i ett elektriskt ledande material, oavsett hårdhet.

Läs mer om våra produkter och tjänster för gnistbearbetning på respektive sida.