pic
VALFRI RÄTT INKL. SALLAD, DRYCK OCH KAFFE!
pic
I ALLA PIZZOR INGÅR TOMATSÅS OCH OST!
pic
GOD MAT FÖR ALLA PLÅNBÖCKER!
pic
Salladsbar
Isbergssallad, tomat och gurka ingår, välj därefter 5 tillbehör från vår lista. Massor med fräscha ingredienser, massor av goda såser. Välkomna!
pic
Nattöppet
Fredagar och lördagar har vi öppet fram till 03.00. Om hungern skulle komma krypande på småtimmarna, vet ni vart ni ska gå!

Nattsudd!
pic
Nya fräscha lokaler
Ny inredning har vi skaffat oss under semestern, kom in och ät, upplev den nya inredningen.
pic
Salladsbar
Kombinera din egen sallad. Välj 5 stycken valfria ingredienser samt 1 st dressing. Sallad, tomat och gurka ingår.
pic
Öppettider
Måndag-torsdag, har vi öppet från 11.00 till 22.00.
Fredagar från 11.00-03.00.
Lördag 11.00-03.00.
Söndag 12.00-22.00.
pic
Visste du…
… att vi har glutenfria pizzabottnar! God mat för alla plånböcker!
Barnpizza 10:- billigare!
Studentrabatt 10:-
pic
Familjepizzor
Nummer 1-19 kostar 180:-
Nummer 20-39 kostar 200:-
Nummer 40-46 kostar 215:-
pic
Dagens – Avhämtning 80:-
Och givetvis har vi studentrabatt, 70:-.
pic
Stans godaste…
… pizzor och kebaber!

parajumper kodiak


är mer som vanliga skor, men några har fortfarande ganska tunna själar, egentligen bara ett tjockt lager av silikon eller gummi.parajumper kodiak, Gilbert fick druvor (och aquas och sann Blues, och Ray Ray fick XIIIs, men mest sov på NBA Fötter hela säsongen är lätt Nike Zoom Huarache TR Mid bärs av New York Knicks super Amare Stoudemire. Vilken Nike Training sko ? gör på en NBA-domstol Jo, Huarache TR Mid bara så bekväm av en sko, det extremt lätt (tack, Torch), det extremt väl skyddat (tack, Zoom), och dess otroliga bygga fattar bara upp varför Zoom Huarache TR Mid var en av de trettio bästa gymnastikskor 2010 (enligt Sneaker News). Det ISN en enda sko där orange och blå spelar ingen ser dåligt, och STAT Knicks PE kanske har du begå avskyvärda brott bara för att få ett par. bästa delen är, Stoudemire älskar förkrossade känslan eftersom han bär samma par för varje spel som du tydligt kan se slitage från posterizing fattiga dårar på en nattlig basis. Vi säker på att det kommer att vara absolut pandemonium om dessa någonsin släppts i den nya York-området, men eftersom det är osannolikt, du bara nöja sig med Florida eller Boise State Pro Combat färgställningar. Under tiden, kolla in denna fina multi vinkel visning av STAT Huarache TR Mid nedan och låt oss veta vad du tycker. via Complex.Amazing Air Max skor med New StyleParajumpers jackets, upplagd av restless_nomad vid 12:02 på 10 Maj 2009parajumper kodiak, Vivo Barefoot från Terra Plana är ett annat alternativ, jag har haft ett par i fyra år som jag älskar att bära. Tyvärr, de kör på ca $ 150, även om det fanns en plats som heter Snooty gömställe som används för att sälja dem för ca $ 70 vardera. Försök eBay.

Vandring i Vibram fem fingrar är en upplevelse. Den Vibram sula skyddar fötterna från Nasties om runt, trasiga valkar och ger dig bättre dragkraft. Converse All Stars är bara skit skor.

upplagd av förstulen vid 2:47 på 10 Maj 2009Parajumpers kodiak, Barefoot Runner har en hel del artiklar om olika tunna sulor. Kanske kan du hitta något som intresserar dig där. ven Nike har skickat ett varningsbrev till Internationella olympiska kommitténparajumper jacka, Wall Street är inte alltför sangvinisk om vad Nike kommer prognos när världens största designer och tillverkare av kvalitet sportskor och kläder rapporterar tredje kvartalet i morgon, men det skulle vara ett misstag för investerare att vända ryggen på sitt lager.

Peking Expo biträdande chef heter Zhang Zhenpeng har någonsin arbetat i Peking olympiska organisationskommittén. Han sade IOK hade globala partners program, inklusive Adidas, Coca Cola, Samsung och andra märken, och Internationella olympiska kommittén kommer i huvudsak att skydda dessa varumärken i arenan. Zhang Zhenpeng sade: 'Detta var sponsring system för internationell olympiska kommittén'. Detta system hade mogna och kompletta skyddsmetoder. Våra volontärer och personal alla måste bära Adidas. Våra matsalar begagnade McDonald och vatten begagnade Coca Cola. Vi kan inte använda varumärket av fientlighet, och det var inte möjligt att använda Kentucky Fried Chicken och Pepsi. ven Wall Street är inte alltför Sanguine Om Nike

parajumper kodiak, Men en ny inriktning produktutbud på Nikes samarbetande butiker, säger Drbul, redan visar tidiga uppmuntrande resultat. Så trots vissa kort sikt geografi specifika fluktuationer ', vi tror möjlighet för Nike varumärken är fortsatt stark och den starka terminer prestanda bör översätta bra för aktierna.'Parajumpers stockholm, 'Vi finner fortfarande Nike berättelsen mycket tilltalande och långt ifrån över', säger Hellman. Han förväntar inbrytningar på tillväxtmarknader och direkt till konsumentledet för att driva den nedersta raden i många år framöver. Visserligen är denna högkvalitativa lager inte exakt billig på 25 gånger framåt resultat, men det 'borde ge investerare med god riskjusterad avkastning genom 2017 2019 tidsram,' hävdar Hellman. Han förväntar sig att lager för att klättra till $ 86 inom 12 månader.Parajumpers kodiak women, den 21 januari, 2006 Nike Air MAX familjens stora möte den storskaliga utställningen kommer att sälja verksamheten att landa Beijing East Square, på utsatt tid, kommer skorna kommer att förvirra förlita sig på handens tur inköpsnummer på att plocka från egen beundrar skorna medel. Samtidigt, och kommer att matcha Nike Air Max som inklusive den ursprungliga år dubbletter stereotyp färgstryck på Nike Air MAX alla tidigare år klassiska skor medel och kommer att presentera för första gången 360 också att låta skorna mest nyligen förvirrahar en eyeful.

Jag skrev Inside Wall Street kolumn på Business Week Magazine i 28 år, genom den 30 december 2009. Det var en av de mest inflytelserika marknaden kolumner som den flyttade bestånd som jag markerade varje vecka. Jag återupptog skriva 'Inside Wall Street' kolumnen för AOL Dailyfinance efter Bloomberg förvärvade BW i december 2009. 縋 owerWall Nike Air Max global storskalig utställning säljer

På samma dag skorna fläkt strategi köp tid sekvens genom lottdragning beslut kommer NIKE bjuda Peking Notarius allmänheten att bedriva övervakning i förväg för hela lottdragning processen. Dessutom varje modell av sko försäljning tar slut, kommer att bjuda konstnären NIKE diagrammet styrelse varm prompt som drar upp speciellt för det.Parajumpers outlet sverige, Väl med TIG kan du behöva stålborste aluminium innan du börjar svetsa på det. Det är så jag fick lära mig, så jag bara passerar det tillsammans. Då skulle du lägga fram det på plats innan du börjar svetsningen på den. Du fortsätter och göra pöl först att se de två metallerna metall innan du fortsätter. Det är mest grundläggande steg för TIG-processen.Parajumpers jackor, Även om dessa är enkla saker man kan göra för att bli en aluminium svetsare, kan man förstå aluminiumsvetsning är bara en process. Det finns mycket att säga om den här processen, men så länge du gör det på rätt sätt, vad mer kan man säga? Du kan lika gärna säga bara göra det som Nike. Det är vad jag gör, jag gör bara det. En dag med ert engagemang för svetsning, jag är säker på att du kommer att bli så framgångsrik som jag. lvarez teknik i Salinas förvärvar PacketSplash

Antalet en sak som skulle påverka dina svetsar är fläkten om du använder den. Om du svetsar med fläkten på så att du kan svalka, kan du stänga av den. Fläkten skulle ge dig en mycket defekt svets med alla typer av hål i den. Så vända fläkten och du skulle vara bra att gå.

Alvarez förvärvar PacketSplash Alvarez Technology Group, Inc., en hanterad tjänsteleverantör för informationsteknik förvärvade San Jose baserat PacketSplash IT, effektiv September 1. Nuvarande anställda på PacketSplash kommer att ansluta Alvarez Technology Group team att expandera bolagets närvaro i Silicon Valley . 'Vi är mycket glada över att få PacketSplash in i fållan', säger Luis M. Alvarez, VD för Alvarez Technology. 'Båda företagen har varit i branschen i över ett decennium och utvecklat en lojal och entusiastisk grupp av kunder som kommer att gynnas mest av denna sammanslagning. Vi ökar vår räckvidd samtidigt bredda våra IT tjänsteutbud.' MONTEREYEdible Monterey Bay tidningen lanserade Sarah Wood har lanserat Ätbara Monterey Bay, en kvartalstidskrift om restauranger och mat och vin industrier. Magasinet är förknippad med ätbara gemenskaperna, som har 69 medlems publikationer i andra areas.Steinbeck House plats för Lunch Lokala Salinasdalen Handelskammaren kommer att hålla sitt månatliga Lunch Local vid lunchtid onsdag på The Steinbeck House Valley Guild, 132 Central Ave. Inga reservationer behövs; diners betala för sin egen måltid. PACIFIC GROVENike sko påminner 'Tillbaka till framtiden II Nike går tillbaka till framtiden. Sneaker maker på torsdag sade den har skapat en begränsad upplaga sko baserat på en glödande par som dök upp i den populära 1989 filmen 'Tillbaka till framtiden II.' Den 2011 Nike Mag är avsedd att vara en exakt kopia av den fiktiva gymnastiksko, inklusive en glödande Nike namn på bandet. Men till skillnad från filmversionen, kommer dessa skor inte snöra sig. Nike kommer att släppa 1500 par av 2011 Nike Mag gymnastiksko för auktion på eBay och donera alla intäkter till Michael J. Fox Foundation for Parkinsons sjukdom forskning. Lördag, KNRY 1240 AM. Personal och trådrapporter MAKHOSI 411parajumper long bear, 5. Pengar / rikedom glömma att när Pirates vann diskant de gjorde R23 miljoner totalt medan Chiefs gjorde drygt R52 miljoner enbart i sponsring av Hollard. Herr Motaung sponsrade en chartrade plan för pirater att resa till och från Afrika till en kostnad av R3 miljoner rand och de fortfarande besviken över oss.Parajumpers gobi, Låt oss tala om kungen själv ntate Kaizer Motaung, legenden som gjorde en uppmaning till chefer inte att spela så mycket i Afrika.

6. Ledarstil glömma briljans av Bobby spendera ingenting när få spelare och ändå vinna koppar, Jessica för att hantera väl en sådan enorm varumärke och chefer merchandise för Nike, lämna dessa två själar.parajumper kodiak,  noggrann komma till analys ut andra kläder, och du aswell arent själva sist. Men det innebär, uppenbarligen, att


parajumper kodiak, billigt - Upp till -65%‎. Parajumpers jackets Bästa priser REA online: